Türk futbolunun gelecek 5 sezonuna damga vurmak isteyen Trabzonspor’da gelecek sezonun transfer yapılanması gençler üzerinden yürüyor… özellikle iki Trabzonlu ve Trabzonspor taraftarı Ferdi Kadıoğlu ve Halil Dervişoğlu için çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. 

FERDİ'NİN KAFASI KARIŞIK

Fenerbahçe ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Ferdi’nin gözü İngiltere’de olduğu için işler daha yavaş ilerliyor. Ancak Şampiyonlar Ligi kozuyla genç futbolcuyu ikna çalışmaları devam ediyor. Hatta Abdullah Avcı'nın bile devrede olduğu gelen bilgiler arasında...

HALİL DÜNDEN RAZI

Ancak Galatasaray’da son iki maçta 1 dakika bile forma bulamayan Halil konusunda durum farklı. Sarı-kırmızılıların Halil’den vazgeçmesinin artık netleşmesinden sonra kollar sıvandı. Brentford’dan randevu alındı. İngiliz takımına Halil için resmi teklif yapılmasına karar alındı.

KARİYERİ İÇİN İYİ OLACAK

Başkan Ahmet Ağaoğlu, Halil'den de onayı aldıktan sonra harekete geçilmesi talimatını verdi. Ama her zaman olduğu gibi işi erkenden bitirmek. 

Halil Dervişoğlu da gelecek sezon Avrupa'da yer alarak kariyerinde patlama yapmak. 22 yaşındaki oyuncu, bordo-mavililerde çok daha başarılı olacağına inandığı için teklifi en baştan kabul ettiği iddia edildi

Fotospor

Editör: Haber Merkezi