Ankaragücü ile Trabzonspor arasında 6 Ocak Cumartesi günü Eryaman Stadı'nda oynanacak olan müsabaka saat 19.00'da başlayacak.

Trabzonspor'un Ankaragücü ile karşı karşıya geleceği müsabaka Bein Sports 1 ekranlarından sporseverlerle buluşacak.

ts-ankaragucu-muhtemel-11.webp

Burak Şeker düdük çalacak

Ankaragücü ile Trabzonspor arasında oynanacak olan müsabakada hakem Burak Şeker düdük çalacak. Şeker'in yardımcılıklarını ise Murat Ergin Gözütok ve Gökhan Barçın yapacak. Karşılaşmanın 4. hakemi ise Oğuzhan Aksu olacak.

Burak Şeker, daha önce bordo mavili takımın 4 maçında düdük çaldı. Trabzonspor söz konusu maçlarda 1 galibiyet, 1 beraberlik ve 2 mağlubiyet aldı.

Şeker'in son yönettiği Trabzonspor maçı, bu sezonun 6. haftasında deplasmanda oynanan Hatayspor müsabakasıydı. Bordo mavililer müsabakadan 3-2 mağlup ayrılmıştı.

Trabzonspor'da 7 eksik var

Trabzonspor'da Afrika Uluslar Kupası için milli takımlarında bulunan Trezeguet ve Pepe'nin yanı sıra sakatlıkları bulunan Göktan, Orsic, Umut Bozok, Abdülkadir Ömür ve Denswil mücadelede forma giyemeyecek.

Birhan Emre Yazıcı'dan özel eğitimli çocuklara anlamlı hediye Birhan Emre Yazıcı'dan özel eğitimli çocuklara anlamlı hediye

ts-ankaragucu-muhtemel-11-1.webp

87. randevu

Ankaragücü ile Trabzonspor daha önce 86 kez karşı karşıya geldi. Bordo mavililer söz konusu maçlardan 42'sini, Ankaragücü 21'ini kazandı. 23 maçta ise denge bozulmadı.

Trabzonspor'un muhtemel 11'i

Uğurcan, Larsen, Baniya, Benkovic, Eren, Berat, Mendy, Visca, Bakasetas, Fountas, Onuachu.