Bordo-Mavili taraftarların unutamadığı oyuncuların başında gelen Stephane Mbia’nın yeniden isminin Trabzonspor ile anılması büyük bir heyecan yarattı. Şampiyonluk potasında yer alan Karadeniz ekibinin ligin ikinci yarısında Onazi’den yararlanamayacak olması nedeniyle rotasını çevirdiği eski oyuncusunu renklerine bağlamak için girişimlere başladığı bilgisine ulaşıldı.

KARAMAN’DA İSTİYOR
Fransa ligi ekiplerinden Toulouse forması giyen 32 yaşındaki futbolcuyu bonservisi ile almayı planlayan Bordo-Mavililer’in yüksek bir rakam bedeli karşı karşıya kalması halinde kiralama teklifinde bulunmaya hazırlandığı öğrenildi. Teknik Direktör Ünal Karaman’ın da takımında görmeyi çok istediği Kamerunlu futbolcunun da Trabzonspor’a yeniden dönmeye sıcak baktığı ifade edildi.

GÖZLER YOLLARDA
Trabzonspor taraftarları da Stephane Mbia’nın yeniden Bordo-Mavili formayı sırtına geçirmesinin takıma büyük güç katacağı yönünde görüş bildirdi. Trabzonspor’da kaldığı kısa süre içerisinde başarılı performans ortaya koyarak derin izler bırakan Kamerunlu futbolcu taraftarların da gönlüde taht kurmuştu. Şimdi taraftarlar onun yolunu gözlemeye başladı.

Editör: Haber Merkezi