Trabzonspor'un sezon başında orta sahasına kattığı Marek Hamsik, Hatayspor maçında gösterdiği performans ile izleyenleri kendine hayran bıraktı. 

Trabzonspor'un neredeyse her karşılaşmasında sahayı en fazla kat eden oyuncu olan Marek Hamsik dün akşam oynanan Hatayspor maçında 12.17 km ile sahanın en çok koşan ismi oldu. Başarılı oyuncu yine isabetli paslarda da zirvedeydi. 

Nwakaeme'nin yokluuğnda ekstra sorumluluk alan Hamsik, Avcı'nın talebi doğrultusunda hem sol kanatta görev aldı, hem de orta sahada görevini hiç aksatmadı. Hücumu ve savunmayı organize eden Hamsik 3 gol pası verirken bir şutunda ise kaleciyi geçemedi.

SOSYAL MEDYA YIKILDI

Hatayspor maçında gösterdiği performans ile futbolseverleri kendine hayran bırakan Marek Hamsik için sosyal medyada da ilginç yorumlar yapıldı. Hamsik'in 34 yaşında olduğuna inanmayan taraftarlar yıldız futbolcunun gençlik yıllarındaki gibi mücadele ettiği ifade ettiler. Trabzonspor formasıyla bu sezon 25 karşılaşmada görev alan Hamsik bordo mavili takıma 3 gol 4 asistlik skor katkısı sağladı.


 

Editör: Haber Merkezi