Trabzonspor'un yıldızı Marek Hamsik'in oynama ısrarına Abdullah Avcı kayıtsız kalmadı.

Trabzonspor Göztepe deplasmanından 1-0'lık galibiyetle ayrıldı. Bordo mavililerde forma giymesi şüpheli olan isimlerden Marek Hamsik'in maçta yer alması taraftarı hem sevindirdi hem de kaygılandırdı.Slovak yıldız, oynadığı futbolla alkış alırken maça büyük bir fedakarlık yaparak çıktığı öğrenildi. 

Slovakya Milli Takımı'nda sakatlanan 34 yaşındaki futbolcu, Fenerbahçe derbisinde takım arkadaşlarını da yalnız bırakmıştı. Tecrübeli orta saha oyuncusu hafif ağrıları bulunmasına rağmen maç öncesi teknik direktör Abdullah Avcı ile bir görüşerek sahaya çıkma talebinde bulunduğu öğrenildi.

Abdullah Avcı ile sağlık heyetinden aldığı onayla sahaya çıkan Hamsik, Göztepe maçında Berat ve Abdülkadir ile birlikte atakları organize etti. Sakatlıktan çıkmasına rağmen sahanın en etkili isimlerinden biri olan Hamsik koşu mesafesi ile de dikkat çekti. BeIN SPORTS verilerine göre 12.5 km koşan Hamsik bu alanda Trabzonspor’da zirvede yer aldı. Marek Hamsik’i 10.9 km ile Denswill, 10.5 km ile Edgar le ve 10.2 km ile Djaniny takip etti.

Editör: Haber Merkezi