Bir yandan transfer çalışmalarının sürdüğü Trabzonspor’da bir yandan da kadroda düşünülmeyen oyuncular için çözüm aranıyor.

Kadro dışı kalan Plaza, Bilal ve Diabate’nin yanı sıra takımdan ayrılmaları gündemde olan Afobe ve Pereira’yla ilgili belirsizlik devam ediyor. Bu isimlerin takımdaki geleceği alınacak oyuncular noktasında belirleyici olacak.

Yönetim bu noktada özellikle bonservis ücreti ödenerek kadroya katılan ancak bekleneni veremeyen Diabate´den bir gelir elde etme düşüncesinde.

Ancak yıllık 1 milyon Euro kazanan Diabate’nin başka bir takımda aynı parayı kazanamayacağı için sıkıntı çıkardığı belirtiliyor. Bordo-Mavililer, Plaza ve Bilal ile ise sözleşme feshi konusunu görüşüyor.

Şu anda kadrosunda 13 yabancı oyuncu bulunduran bordo-mavililerde 1 oyuncu için kontenjan bulunurken, ayrılacak yabancı isimler bu noktada da yönetimin elini rahatlatacak.

Özellikle orta saha ile forvet hattına birer yabancı oyuncu transferi düşünen bordo-mavililerin en az bir yabancı isimle daha yollarını ayırması gerekiyor.

Editör: Haber Merkezi