Trabzonspor, kadro dışı bırakılan Olcay Şahan ile ücretinde indirim konusunda anlaşmaya varamamıştı. Bu gelişmenin ardından oyuncunun menajeri yönetimle bir kez daha masaya oturmak üzere Trabzon'a geldi.  Olcay'ın istenilen indirimi kabul ettiği ancak sezonunda bonservis için kolaylık talep edeceği öğrenildi.
 
İHA'nın son dakika haberine göre Olcay Şahan affedildi ve yeniden takımla çalışmalara başlayacak. 
 
Karamadan'dan flaş Olcay Şahan açıklaması 
Trabzonspor Teknik Direktörü Ünal Karaman düzenlediği basın toplantısında Olcay Şahan'la ilgili de açıklamalarda bulundu. 

İşte o açıklamalar; 
O ve diğer oyuncuların bizim kişisel olarak hiçbir sorun yaşamadığımız kardeşlerimiz. Burak için de Onur için de söyleyebiliriz. Olcay da öyle. Kendi evladımızdan farklı görmeyiz. Burada sorumlu olduğumuz, grup adına yapmış olduğumuz bazı hamleler var. İnşallah bundan sonraki hayatları mutlu huzurlu geçer. Onlarda çok büyük emeğim var. Bizden yana hakkımız helaldir. Olcay konusunda da bir sürü şey yazıldı. Olcay'la benim kişisel olarak neyim olabilir. Burada Trabzonspor'un menfaatleri doğruları var. Ayrıcalıklı davranmıyoruz kimseye. Hepsi Trabzonspor'a hizmet etmekle mükellef. Yaşanan hiçbir olayda kişisel bir sorunumuz olmadı. Sokakta gördüğümde yine benim arkadaşım, kardeşimi. Ama burada Trabznspor'a hizmet etmek istiyorsanız grubun menfaatleri önemlidir. Takım disipliniyli, çalışmasıyla ilgili bir yönetimle ilgili bir karar aldık. Affedilmesi konusunda bir şey olursa şuan bir şey yok. Fakat olursa size bildiririz. Yaşanan bir süreç var. Bizim aldığımız bir karar var ama deklare konusunda bir şey yaşanmadı.

Editör: Haber Merkezi