Süper Lig'de 2017-2018 sezonunu 55 puanla 5. sırada tamamlayan Trabzonspor'da şimdi operasyon zamanı... Rıza Çalımbay ile yolların ayrılmasının ardından ilk iş olarak teknik direktör sorununu çözmek isteyen bordo-mavililerde yoğun bir çalışma var.

Genel Koordinatör Özkan Sümer'e bu konuda tam yetki veren Trabzonspor kurmaylarının kısa sürede yeni teknik direktörün ismini açıklaması bekleniyor. Karadeniz ekibinde yönetim, hoca konusunun çözüme kavuşmasının ardından takımda gidecek ve kalacak oyuncular konusundaki çalışmalara odaklanacak.

Olağanüstü genel kurulla göreve gelen yeni yönetimin takımda ekonomik anlamda hem dengeleri sağlamak hem de yüksek maliyetli oyuncularla yeni yol haritasını belirlemek için de çalışma yaptığı öğrenildi.

DÜŞÜNCELERİ SORULACAK
Gözler uzun zamandır özellikle yüksek maliyetli isimlerle yapılacak görüşmelere çevrilirken, yönetimin bu anlamda öncelikle oyuncularla masaya oturarak ne düşündüklerini soracakları ifade edildi.

Yönetimin öncelikli olarak yabancı futbolcularla yapacağı görüşmede kulübün içinde bulunduğu durumu ayrıntılı bir şekilde anlatarak, kalmak isteyenlerden fedakarlık yapmalarını talep edeceği belirtildi.

Editör: Haber Merkezi