Trabzonspor teknik direktörü Abdullah Avcı, kendilerinin önünde tarihi bir fırsat geldiğini anlattı. Galatasaray'la fenerbahçe'nin yanı sıra 5. Alanyaspor ile 6. sıradaki Beşiktaş'ın oynayacağını, bu maçlarda mutlaka birinin kaybedeceğini ya da berabere kalarak iki takımında kaybedeceğini söyledi. Böyle bir haftada kazanarak zirvede yalnız kalacaklarını, strese giren ve umutsuzluğa kapılan rakiplerinin yarıştan kopacağını söyledi. Kendilerinin tek rakibinin yine kendileri olduğunu söyledi. Avcı "bu haftayı kazanalım, tek rakibimiz kendimiz kalırız" dedi.

Trabzonspor teknik direktörü Abdullah Avcı tarihi bir fırsatın kucaklarına kadar geldiğini oyuncularına anlattı. Galatasaray'la Fenerbahçe’nin oynayacağı derbinin yanı sıra son şampiyon Beşiktaş’ın da Alanyaspor ile oynayacağını hatırlattı. Bu maçlardan alınacak her türlü skorun kendileri için avantaj olduğundan bahsetti. Kendilerinin tek yapması gerekenin bugüne kadar olduğu gibi kazanmaya devam etmeleri olduğunu söyledi. 

Cumartesi ve Pazar günü oynanacak maçların şampiyonluk yolundaki rakiplerini netleştireceğinin altını çizen Avcı, “derbiyi kazananla sezon sonuna kadar mücadele ederiz. Beşiktaş’ın da yarışın içinde kalması için kazanması gerek. Derbiden beraberlik ve Beşiktaş’ın puan kaybı ise bizi bambaşka yerlere götürür” dedi.

Editör: Haber Merkezi