2015 yılında Bayburt Özel İdare Spor Altyapısından Trabzonspor altyapısına kazandırılan 20 yaşındaki sol kanat oyuncusu Sertan İrkilmez bordo mavili formayla çıktığı tüm yaş kategorilerinde gösterdiği performansla adından söz ettirmiş ve geçen sezon başında Trabzonspor ile profesyonel sözleşme imzalamıştı.

Trabzonspor'da geçen sezon başında daha fazla forma şansı bulması için Bayburtspor'a kiralanan Sertan İrkilmez yaşadığı şanssız sakatlık nedeniyle uzun süre sahalardan uzak kalmış ve 9 karşılaşmada kısıtlı sürede forma şansı bulabilmişti. 

SÖZLEŞMESİ FESHEDİLDİ!
Trabzonspor, 20 yaşındaki Sertan İrkilmez ile karşılıklı anlaşarak oyuncunun sözleşmesini feshetti. Sertan İrkilmez'in Trabzonspor ile 5 yıllık sözleşmesi bulunuyordu. 

YENİ TAKIMI BELLİ OLDU!
Trabzonspor'un eski futbolcusu Sertan İrkilmez, Trabzonspor sonrası 3.Lig Grup 4 ekiplerinden Karaköprü Belediyespor'a transfer oldu. Sertan İrkilmez yeni takımıyla 1 yıllık sözleşme imzaladı.

TRABZONSPOR'A BU SÖZLERLE VEDA ETTİ!
Sertan İrkilmez sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada ''Çok mutlu gittiğim Trabzonspor'a 4 yıl altyapısında forma terletip, 4 yılın sonunda profesyonel imza atıp, 1 sezon sonra feshetmiş bulunmaktayım daha sonra tekrar görüşmek dileğiyle...'' ifadelerine yer verdi.

Editör: Haber Merkezi