SONNOKTA SPOR MERKEZİ - Trabzonspor’da devre arası transfer dönemi yaklaşırken birçok oyuncuyla yolların ayrılması bekleniyor. Kadro dışı kalan Bilal, Diabate, Plaza’nın yanı sıra beklentileri karşılayamayan ve son oynanan Galatasaray maçında iyice gözden düşen forvet oyuncusu Afobe için de çözüm aranıyor. Savunma oyuncusu Hosseini’ye teklifler geldiği belirtilen Trabzonspor’da alt yapıdan yetişen son dönemin yıldız adayları Abdulkadir Parmak ve Hüseyin Türkmen’in ise takımdan ayrılma planları yaptığı kaydedildi.

GİTMEK İSTİYORLAR
Trabzonspor’da son dönemde taraftarların en çok tepki gösterdiği isimler arasında yer alan Abdulkadir Parmak bu durumdan oldukça şikayetçi. Oyuncunun bu nedenle devre arasından takımdan ayrılma düşüncesinde olduğu ve bunu yakın çevresi ile paylaştığı öğrenildi. Trabzonspor’da son dönemde kadroya dahi girmekte zorlanan Hüseyin Türkmen de devre arasında takımdan ayrılma planları yapıyor. Oyuncuyla çok sayıda Anadolu takımının ilgilendiği ve transfer teklifi yapmaya hazırlandığı da belirtildi.

DIABATE KAÇTI
Trabzonspor’da yönetim kurulunun transfer görüşmesi yapması için izin verdiği Fousseni Diabete, izinsiz olarak şehri terk etti. Kadro dışı bırakılan oyuncunun belirlenen antrenman programına uymadığı ve bu yüzden hakkında noter tespiti yapıldığı belirtildi. Diabate’nin Fransa’ya gittiği öğrenilirken yönetim kurulunun teknik ekip tarafından kadroda düşünülmeyen oyuncuya gerekli cezai yaptırımı da uygulayacağı ifade edildi.

BİLAL'E TEKLİF VAR
Trabzonspor’da kadroda düşünülmeyen Diabate ve Plaza ile birlikte kadro dışı bırakılan Bilal Başacıkoğlu’na Süper Lig’den bir çok kulübün teklif yaptığı ortaya çıktı. Gençlerbirliği, Gözpete, Denizlispor ve Erzurumspor ile görüşme halinde olduğu öğrenilen Bilal için Bordo-Mavili yönetim de resmi teklif gelmesi durumunda zorluk çıkartmayacak.

HOSSEİNİ BELÇİKA'YA
Bordo-Mavililer'de gözden düşen ve forma şansı bulmakta güçlük çeken Majid Hosseini, Ocak ayında takımdan ayrılabilir. İran basınında yer alan haberlere göre, Belçika ekiplerinden Charleroi Kulübü Hosseini'yi istiyor. Trabzonspor'la sezon sonuna kadar kontratı bulunan başarılı stoperin teklife sıcak baktığı belirtildi.

Editör: Haber Merkezi