Süper Lig devlerinden Trabzonspor bu sezon ligde önemli başarılara imza atarken şampiyonluk yolunda avantajlı bir şekilde ilerliyor. Süper Lig'de şampiyonluğa emin adımlarla ilerleyen bordo mavililerde dikkat çeken gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Bordo mavililerde ekonomik anlamda da oldukça önemli gelişmeler söz konusu. Özellikle sona erecek olan stadyumu isim sponsorluğu anlaşması için birçok firma ile görüşen bordo - mavililer, kombine satışlarından da önemli bir gelir elde etmiş oldu. Yönetim kalan haftalar için kombine satışlarını durdurma yönünde karara varırken maç maç bilet satışı yapılarak bir başka gelir kapısının açılmasını planladı. Ayrıca Trabzonspor forma satışlarından da önemli bir gelir elde etti.

FORMA YETİŞMİYOR

Trabzonspor'un bu sezon en önemli gelir kaynaklarından birisi ise lisanlı ürün satışı oldu. 2019-20 sezonunda 192 bin adet forma satışı ile takım tarihinin rekoru kırılırken, geçen sezon ise Koronavirüs salgını nedeniyle bu rakam 88 bine kadar gerilemişti. Trabzonspor bu sezon şampiyonluk mücadelesinde yoluna açık ara devam ederken forma satışından ise olumlu geri dönüşler aldı. Futbolcular maçları kazandıkça taraftarlar da formalara hücum etmiş oldu.

200 BİN BARAJININ GEÇİLMESİ BEKLENMEKTE

Şimdiye kadar satılan 150 bini aşkın formadan 45 milyon Tl'den fazla gelir elde etmeyi başaran yönetim, taleplere yetişmek için 50 bin formanın daha siparişini verdi. Yeni formaların satışa çıkmasının ardından 200 bin barajının aşılarak kulüp rekorunun kırılması hedeflenmekte.

Editör: Haber Merkezi