Gelecek sezonun kadro planlaması için kollarını sıvayan Trabzonspor’da Teknik Direktör Abdullah Avcı, Çaykur Rizespor maçı sonrası takıma iki gün izin verirken kendisi de İstanbul’a gitmişti. Avcı’nın burada Başkan Ahmet Ağaoğlu ve yönetimle transfer konusunu masaya yatırdığı belirtildi. Önümüzdeki sezon şampiyonluğa oynayacak bir kadro kurmayı hedefleyen bordo-mavililerde yönetimin Avcı’dan transfer raporu aldığı kaydedildi.

ÖN GÖRÜŞME YAPTI
Sağbek, sol bek, kanatlar ve forvete direkt katkı sağlayacak oyuncular alınması gerektiğini yönetime ileten Avcı’nın iki ismin ise özellikle transfer edilmesini istediği öğrenildi. Bu isimler ise son dönemde gündemde yer alan Kenan Karaman ve Umut Meraş. Transfer görüşmelerinde aktif olarak rol alan teknik direktör Abdullah Avcı’nın Bundesliga 2 ekiplerinden Fortuna Dusseldorf forması giyen milli futbolcu Kenan Karaman ile ön görüşme yaptığı da ifade edildi.

İKNA ÇALIŞMALARI
Adı İstanbul kulüpleri ve İtalyan ekipleriyle anılan milli oyuncuyu Avcı’nın, bizzat arayarak kulübün projelerinden bahsettiği ve Trabzonspor’a gelmesi için ikna etmeye çalıştığı kaydedildi. Henüz geleceğiyle ilgili kararını vermeyen Kenan Karaman’ın önceliğinin daha çok forma giyebileceği bir takımı tercih etmek olduğu öğrenildi. Hücum hattının hemen her bölgesinde oynayabilen 27 yaşındaki oyuncu bu sezon 24 maçta 7 gol 2 asistle oynadı.

1 MİLYON € GÖZDEN ÇIKARILDI
Öte yandan Avcı, 2019’da 1.3 milyon Euro bonservis bedeliyle Bursaspor’dan Le Havre’ye transfer olan A Milli takımımızın sol beki Umut Meraş konusunda talepte bulundu. Kulübüyle 1 yıl sözleşmesi kalan Umut için nabız yoklayan Trabzonspor, 1 milyon Euro civarı bir bonservis bedeliyle bu transferi çözmek amacında. Umut Meraş’ın kariyerine Türkiye’de devam etmek istemesi transferde Fırtına’nın elini güçlendiriyor.

Editör: Haber Merkezi