Trabzonspor Divan Başkanı Ali Sürmen TFF Başkanı Nihat Özdemir’e çok sert eleştirilerde bulundu. Kadırga TV Spor Müdürü Serkan Genç’e konuşan Sürmen Özdemir’in talimatla ile iş yaptığını ifade etti.

TFF kurullarının seçimle gelmesi konusunda Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu’nun iyi bir çıkış yaptığını söyleyen Sürmen, “Bu Türk futbolunun kurtuluşu için bir hamleydi. Bunu desteklemek lazım. Kurullarının seçimle gelmesini biz sana değil, Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi diyor” dedi.

“Nihat Özdemir’in sinirlenmesinin nedeni benim kanaatimce akıl sağlığı bozulmuş belli ki” diyen Sürmen, “Fenerbahçe bağımlılığı onun bu dengesini bozacak. Talimatla iş yapıyor. Kurullar seçimle gelirse Nihat Özdemir’in talimatına uymaz. Bu da onu rahatsız ediyor. Yapmamız gereken bu konuda başkan Ahmet Ağaoğlu ve kulüplerin bu kararına destek olmak” diye konuştu.

Sürmen sözlerini şöyle sürdürdü: “Kulüpler birliği eğer bu işte samimi ise ki Beşiktaş başkanının bu işte samimi olduğundan eminim. Anadolu kulüpleri kalkıp bizim hakkımız büyük maçlarda yeniyor, biz mağdur oluyoruz diyorsa ve bunda gerçekten direnmek istiyorsa TFF genel kurula taşımak için imza toplarlar. Hepsini Ahmet bey yapmasın. Onu da Anadolu kulübü yapsın da görelim.”

Editör: Haber Merkezi