Trabzonspor’da transfer taarruzu erken başladı. Sezon başı kadroya katılan hücum oyuncuları Benik Afobe, Djaniny, Plaza ve Diabate’den istediği verimi alamayan ve bu doğrultuda çalışmalara başlayan Bordo-Mavililer’in gündemine yıldız adayları girdi.

Savunmadaki sorunların önemli oranda düzeltilmesinden sonra hücum hattındaki sıkıntıların otaya çıkması odak noktasını bu bölgeye çevirdi.

Aralık ayı sonunda kulübüyle sözleşmesi sona erecek olan Philip Zinckernagel için görüşmelere başlayan bordo-mavililer, aynı takımda forma giyen Kasper Junker ile de ilgilenmeye başladı.

Geride kalan sezon 25 maçta 26 gol 10 asistlik performans sergileyen Junker’e bordo- mavili taraftarlar da sosyal medyadan, Trabzonspor’a gelmesi için mesaj yağdırdı.

Zinckernagel gibi Danimarkalı olan 26 yaşındaki forvet oyuncusunun sözleşmesi ise 31 Aralık 2022’de bitecek. Bu nedenle kulübüne de teklif yapmayı planlayan Trabzonspor, oyuncunun menajeriyle ilk teması gerçekleştirdi.

Menajeri Christian Bysted Christensen, “Sadece Trabzonspor değil birçok Türk takımının ilgisinin olduğunu söyleyebilirim” açıklamasını yaptı.

Editör: Haber Merkezi