Trabzonspor’da devre arası transfer çalışmaları başladı. Bu doğrultuda Teknik Direktör Abdullah Avcı’nın takımda direkt oynayabilecek bir forvet ve ofansif orta saha oyuncusu dahil edilmesini istediği belirlendi.

Avcı’nın gönlündeki ismin ise Norveç’in Bodo Glimt takımında forma giyen ve sözleşmesi bu yıl sonunda bitecek olan 25 yaşındaki forvet oyuncusu Philip Zinckernagel. Trabzonspor yönetiminin Avcı’nın talebiyle birlikte Danimarkalı futbolcu için devre arası bir girişim yapmayı planladığı kaydedildi.

Bu sezon takımıyla harikalar yaratan oyuncunun sözleşmesinin yeni yıl öncesinde bitecek olması nedeniyle şimdiden görüşmelere başlayan bordo-mavililer, futbolcuya ve menajerine kabul edebilecekleri bir teklif sunacak.

NORVEÇ LİGİNE DAMGASINI VURDU
25 yaşındaki Danimarkalı forvet oyuncusu Norveç Ligi’nde ligin bitimine haftalar kala şampiyonluğunu garantileyen Bodo Glimt takımının bu başarıyı yakalamasında en önemli faktörlerden birisi oldu.

Oynadığı 30 maçta 22 gol, 24 asist gibi ulaşılması zor istatistiklere imza atan Zinckernagel, forvet oynayabilmesinin yanı sıra sağ ve sol kanatta da görev yapabiliyor. Bu arada Zinckernagel’in adı Türkiye’de son dönemlerde Fenerbahçe kulübü ile de sıklıkça anılıyordu.

Editör: Haber Merkezi