Gelecek sezon için transfer hamlelerine başlayan bordomavili kulüp, golcülerini bırakmıyor. Bu sezon istikrarlı forma şansı bulmaya başlayan Hugo Rodallega, attığı 12 golle takımın en skorer ismi olurken, yönetim sezon sonu sözleşmesi bitecek Kolombiyalı forvet ile nisanda anlaşmak amacında. Bu doğrultuda Rodallega ile ilk temasını kuran yönetim, yıldız oyuncunun menajerini Türkiye'ye çağırdı. Trabzonspor, Rodallega'nın sözleşmesini 1 sene daha uzatmayı amaçlıyor.

BONSERVİSİ ALINIYOR
Yıllık 1.6 milyon euro alan Rodallega'ya, yönetimin 1 milyon euro'luk bir öneri sunmayı amaçladığı, ilk temaslarda oyuncunun bu indirime rağmen teklife sıcak baktığı belirtildi. Ayrıca sezon başında İngiliz ekibi Leeds United'dan satış opsiyonlu kiralanan Ekuban'ın bonservisinin de alınması kararlaştırdı. 

Lig bitmeden Leeds'e 1 milyon euro'luk bonservis ücretini yatırıp Ganalı futbolcunun kadrosuna katmak isteyen Trabzon, forvette iki silahı ile yola devam etmek amacında. İki futbolcu için teknik direktör Ünal Karaman'ın, "Kalsınlar. Önemli katkı yapıyorlar" raporunu sunduğu biliniyor.

Editör: Haber Merkezi