Gelecek sezonun kadrosunu kurmak isteyen Karadeniz devi, Beşiktaş'ta kiralık oynayan orta saha Can Bozdoğan için Schalke'nin kapısını çaldı. Bu görüşmede sürpriz bir gelişme yaşandı. Alman ekibi, İngiliz kulübü Norwich'e kiraladığı Ozan Kabak'ı Trabzonspor'a önerdi.

Başkan Yardımcısı Ertuğrul Doğan'a da 22 yaşındaki stoperle görüşme yetkisi verildi.

Teknik direktör Abdullah Avcı, hemen Ozan ile temasa geçerek Trabzon'a gelmesini istedi.

Bild gazetesi, Schalke'nin 2024'e kadar sözleşmesi olan genç savunmacıyı 8-9 milyon euro'ya satmak istediğini okuyucularına duyurdu ancak Fırtına kiralamayı planlıyor. Yönetim kısa sürede bu işi çözmeyi hedefliyor.

4 TAKIMDA FORMA GİYDİ

2019'da G.Saray'dan Stuttgart'a transfer olan Ozan, 6 ay sonra 15 milyon euro karşılığında Schalke'ye imza atmıştı. Geçen sezonun ikinci yarısını Liverpool'da kiralık geçiren mili oyuncu, bu dönem ise Norwich'te 13 maçta oynadı.

Norwich'in, Kabak'ın 20 maça çıkması halinde 13 milyon euro'luk satın alma maddesine sahip olduğu ancak oyuncunun sakatlığından dolayı bu sayıya ulaşamadığı açıklandı.

ŞU ANDA SAKAT

Türkiye-İtalya hazırlık maçında adalesinden sakatlanan Ozan Kabak, "Bir süre sahalarda olamayacağım. Geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkürler" demişti.

Editör: Haber Merkezi