Süper Lig'in 11. haftasında Trabzonspor ile Sivasspor 7 Aralık Pazartesi saat 19.30'da Medical Park Stadyumu'nda karşılaşacak. Müsabakayı Suat Arslanboğa yönetecek. Mücadelenin yardımcı hakemleri ise Alparslan Dedeş ve Yusuf Bozdoğan olacak.

İki takım arasında ligde geride kalan 28 maçta Trabzonspor'un 14, Sivasspor'un biri hükmen olmak üzere 8 galibiyeti bulunuyor. Taraflar arasındaki 6 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı. Trabzonspor'un 42 golüne, Sivasspor 31 golle yanıt verdi.

Trabzon'da Trabzonspor üstün
Trabzonspor ile Sivasspor arasında Trabzon'da oynanan maçlarda bordo-mavili takımın 9-2 galibiyet üstünlüğü bulunuyor. 3 maçta ise taraflar birbirlerine üstünlük kuramadı. Bordo-mavililer evinde attığı 22 gole karşılık kalesinde 11 gol gördü. Geçtiğimiz sezon iki takım arasında oynanan maçlarda Trabzonspor deplasmanda rakibine 2-1 mağlup olurken, evinde ise sahadan 2-1 galip ayrılmıştı.

Trabzonspor, 2010-2011 sezonunda rakibini sahasında 6-1 yenerek iki takım arasında oynanan maçlardaki en farklı galibiyeti alan taraf olmuştu.

Editör: Haber Merkezi