Trabzonspor’da işler istediği gibi gitmiyor. Bordo-Mavililer kötü gidişata dur demek için çıktığı Alanyaspor önünde umduğunu bulamadı ve 90 dakikanın sonunda sahadan 1-1 eşitlikle ayrılarak galibiyet özlemini 5 maça çıkardı.

Maça hızlı başlayan Karadeniz ekibi 9. dakikada Djaniny ile önemli bir fırsattan yararlanamadı. 21. dakikada savunma arkasına sızan Djaniny'nin ceza sahasının solunda kaleci ile karşı karşıya kaldı ama Marafona’yı geçemedi.

32. dakikada Bakasetas'ın kullandığı köşe vuruşu ardından ceza sahasında oluşan karambolün neticesinde top kaleci Uğurcan'da kaldı.

39. dakikada ani gelişen Alanyaspor atağında topla buluşan Siopis, kendi yarı sahasından uzun kullandığı ara pasında top ceza sahası içindeki Bareiro’nun önünde kaldı.

Bareiro’nun aşırtma vuruşu ağlarla buluştu. Ancak VAR incelemesi sonrası hakem Ali Palabıyık, ofsayt gerekçesiyle golü iptal etti. İlk yarıda golsüz tamamlandı.

İkinci yarıya daha etkili başlayan taraf ev sahibi ekip Alanyaspor oldu. Ev sahibi takım Caulker ile bulduğu golle 1-0 öne geçti.

59’da Serkan’ın ortasında altıpasın içinde Afobe ile ikili mücadeleye giren Caulker ters bir vuruşla topu kendi ağlarına gönderdi. 1-1.

Afobe ve Abdulkadir Parmak ile önemli fırsatlardan yararlanamayan Karadeniz ekibi 1- 1’e razı oldu.

Editör: Haber Merkezi