Trabzonspor, sol bek, stoper, kaleci, orta saha, sol kanat ve forvet için arayışlarına devam ediyor. Bordo-mavililer’in, bu doğrultuda 20’yi aşkın oyuncuya direkt veya dolaylı yollardan temasa geçmesi yeni iddiaları da beraberinde getiriyor.

Trabzonspor için transfer iddialarında bu kez yurt dışında üç yeni isim ortaya atıldı. Nijerya basını bordo-mavili takımın Galatasaray’da kiralık olarak forma giyen Henry Onyekuru’yu kadrosuna katmak için ciddi şekilde girişimde bulunduğu ve oyuncuyu ikna etmeye çalıştığını yazdı.

Haberde Galatasaray’ın oyuncuyu alamaması durumunda futbolcunun Trabzonspor’u tercih edebileceği de vurgulandı.

İngiliz basını ise İngiltere’den ayrılma düşüncesinde olan Yannick Bolasie’nin Trabzonspor’a veya Sivasspor’a transfer olabileceğini yazdı. 32 yaşındaki kanat oyuncusuna Türkiye’den yoğun ilgi olduğunun vurgulandığı haberde İngiltere’de kalması yönünde de farklı takımlardan teklif olduğu iddia edildi.

Roman basınında yer alan habere göre de hem Trabzonspor hem de Başakşehir Kulübü Florin Tanase’yi kadrosuna katmak için Steaua Bukarest’e teklifte bulundu. Tanase, bu sezon 35 yaşında 25 gol 6 asistlik performans ortaya koydu.

Editör: Haber Merkezi