Sezonu Sivasspor ile oynayacağı Süper Kupa maçıyla resmen açacak Trabzonspor'da forvet arayışı sürüyor… Bordo mavililer Şampiyonlar Ligi play-off turu geçilir ve yabancı kontenjanında yer açılırsa Batshuayi'yi kiralamak için hamle yapacak. Chelsea’de yeni sezona hazırlanma şansı yakalayan, ancak teknik patron Thomas Tuchel’in Premier Lig savaşında düşünmediği Michy ile ciddi şekilde ilgilenen Trabzonspor’un transferi bitirmeye yakın olduğu belirtildi.

CHELSEA GÖNDERMEYE HAZIR
Ancak, FIFA’nın kiralık oyuncu sayısı için belirlediği limitler göz önüne alındığında Chelsea kanadı 1 yıl daha sözleşmesi olan oyuncu için satmaya daha sıcak bakıyor. Şampiyonlar Ligi’nde gruplara kalınması halinde hücum hattını zenginleştirmeyi ilk sıraya koyan Trabzonspor’da Batshuayi transferi biraz da stoper bölgesine bel bağlamış durumda. Bordo mavililerde stoper konusu henüz çözülemediği ve yabancı kontenjanındaki problem aşılamadığı için bu transferde henüz net bir adım atılamadı.

Michy Batshuayi - Player profile 22/23 | Transfermarkt

MAAŞ KONUSUNDA UYGUN ZEMİN ARANIYOR
Hem oyuncu, hem menajeri, hem de kulübü Chelsea ile temaslarını sürdüren Trabzonspor’un önümüzdeki günlerde Batshuayi transferinde somut adımlar atması bekleniyor. Chelsea’de maaş bütçesinde yer açmak için satış listesine koyulan 6 futbolcu arasında Batshuayi’nin yer alması Karadeniz ekibinin işini kolaylaştırıyor.

Beşiktaş’ta yıllık 3 milyon 165 bin Euro kazanan 28 yaşındaki golcünün maaş beklentisi yüksek olsa da, bordo mavili yönetim uygun bir zemin hazırlamaya çalışıyor.

BİR DİĞER ADAY UMUT BOZOK
Trabzonspor’da bir başka hedef geçen sezon Kasımpaşa formasıyla gol kralı olan 25 yaşındaki gurbetçi santrfor Umut Bozok. Kulübü Lorient'e 2 milyon Euro bonservis öneren Karadeniz ekibi beklemeye geçti. Galatasaray, menajerinin yüksek maaş talebi nedeniyle Umut Bozok'un transferini askıya almıştı.

Editör: Haber Merkezi