Trabzonspor'un UEFA Konferans Ligi Play-off turu ilk maçında 19 Ağustos Perşembe günü saat 20.30’da Medical Park Stadyumu’nda Roma ile oynayacağı maçın biletleri satışa çıkıyor.

Türkiye Futbol Federasyonu’nun aldığı son karara göre, Medical Park Stadyumu’nun % 50 kapasitesi oranında satışa sunulacak biletlerde çift aşı zorunluluğu getirildiği belirtilen açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Öncelikle belirtmek isteriz ki, Türkiye Futbol Federasyonu’nun aldığı son karara göre, Medical Park Stadyumu’nun % 50 kapasitesi oranında satışa sunulacak biletlerde çift aşı zorunluluğu getirilmiştir. İki doz aşı olan kişilerin son aşısının üzerinden de 14 gün geçmesi gerekmektedir. Ayrıca çift doz aşı olanlara HES kodu kontrolü de yapılacaktır. Yurt dışında yaşayan taraftarlarımız aynı kurallar kapsamındadır ve çift doz aşılarını pasaportlarına işletmek zorundadır."

Bilet fiyatları şu şekilde belirlenmiştir

Vip Platinum 1000 TL

Vip Gold 800 TL

Vip Silver 600 TL

Batı 500 TL

Doğu 350 TL

Fırtına 200 TL

Kale Arkası 150 TL

Misafir Takım 150 TL

Bugün saat 14.00’de Passolig gişeleri, Passo Uygulama ve passo.com.tr’den satışa sunulacak elektronik biletler, sadece Trabzonspor passolig kartlar ile satın alınabilecektir. Ayrıca kağıt bilet uygulamasının da olacağı müsabaka için bu biletler de www.passo.com.tr, Passo Uygulama üzerinden PDF bilet olarak; Akyazı Şenol Güneş Kompleksi gişeleri ve Atatürk Alanı Passolig gişelerinden satın alınabilecektir. Engelli biletleri ise Atatürk Alanı’ndaki Passolig gişelerinden temin edilecektir.

Editör: Haber Merkezi