SONNOKTA İSMAİL DÜZGÜN -  Sonnokta liglerin başlamasına az bir süre kala, Trabzonsporluların nabzını tuttu.

İşte taraftarın görüşleri;

ADİL ÇOLAK(64): "Mehmet Ali Yılmaz’ın zamanından beri 30 yıldır Trabzonspor’a üyeyim. Maç zamanları Avni Aker’in kapısında çok sabahladık. İkindi zamanlarında kuyruğa girerdik. Genelde hep kombine alırdım ama bu sezon kombine almadım. Yönetim yüzünden takımdan soğudum. Takımın istikrarsızlığı da var tabi ki. Eski ruh yok.Takım eskisi gibi heyecan vermiyor artık.Burak Yılmaz’ı getirerek taraftarı daha çok tribüne çekmek istiyorlar. Ruhu öldürdüler. Ne yönetimde iş var ne takımda."


METİN KAZANCI (49): “Kombine alırız ama önce yönetim dediği lafları yerine getirsin. Biz de kombinemizi alalım. ‘Şunu alacağız, bunu alacağız “ demişti. Başkanımız dedi ki Kucka’yı aldık hani kombine. Bir futbolcuyla olmaz. İstanbul takımlarıyla yarışacaksak yıldız oyuncular almalıyız. Siz gereğini yapın taraftar da gereğini yapar. Ruh sanki kalmamış gibi eski yıllara göre. 49 yaşındayım şampiyonluklar gördüm. İnşallah kısa sürede yine görürüz.


ÖMER CİHAN (50): “Kombine almadım ama alacağım. Takım iyi olmadığı için almadım. İyi bir takım olmadığı zaman maça gitmek istemiyorum. Yani takım oynamayınca maça gidesin gelmiyor. Kafaya oynadığımız zaman bu taraftar hep destek olur. Tabi ki her koşulda takımımızın yanında olmamız lazım ama taraftarı küstürdüler. Artık eskisi gibi bizi dördüncü büyük olarak görmüyorlar. Sıradan bir takım haline geldik. İnsanın zoruna gidiyor. Milyon Eurolar veriyorlar. Alınan topçular ortada. Transfer politikamız yanlış. Kendi çocuklarımıza hiç destek olmuyoruz. Yönetimde büyük hata var. Futboldan anlamayanlar gelip orada yöneticilik yapmayacaklar.


RAMAZAN ÖZTAŞ (17): “Henüz kombine almaya fırsatım olmadı ama en yakın zamanda alacağım. Forma aldım. Takımdan memnunum. Hazırlık maçlarında iyi sonuçlar alınmadı. Yeni katılan oyuncular oldu, henüz hazır olmayan oyuncular var. Ben buna bağlıyorum. Biraz daha zaman gerek. İnanıyorum bu takım zamanla güzel işlere imza atacak. Hazırlık maçlarına hiç bakmam, skora da bakmam. Benim için ligde alacağımız sonuçlar daha önemli.Bu yönetime destek verilmesi lazım.


TEMEL KÖSE (53): Kombine aldım. Yönetimim ya da takımın iyi olmasından değil. Sırf sevgimden dolay ı gittim ko mbinemi aldım. Elbette ki yönetimin başarılı olmasını, takımın iyi sonuçlar almasını ister iz lakin tak ıma katkıda bulunurken ben bunlara bakmam. Ben küçüklükten beri bu sevdayla, aşkla ya şadım. 5 yaş ından beri bu armanın peşinden gidiyorum. Takım iyi olsa da bizim , kötü olsa da bizim.


SELİM ÖZKILIÇ (27): “Kombine almadım.Çünkü ben Fransa’da yaşıyorum. Gurbetçiyim. Zaman zaman geliyorum. Geldiğim anlarda maçlara mutlaka gidiyorum. Kulüp mağazalarından alışveriş yaparak takımımıza katkıda bulunmaya çalışıyorum. Çoğu kişi yönetimimizi beğenmese bile benbeğeniyorum. Fena değiller. Birkaç tane daha oyuncu alınsa daha iyi olur. Forvet lazım. Stoper de alınmalı. Yönetime destek verirsek, sabırlı olursak başarı gelir. Buna inanıyorum. İnşallah 50. yılımızda şampiyon oluruz.


SEBAHATTIN ŞAHİN (37): Kombine almadım henüz. Takımı beğenmiyorum. İstediğimiz gibi transferler yapılmadı. Yönetime tepkimiz var. Bu yüzden almıyorum. Transfer yapılırsa o zaman biz de taraftar olarak gereken neyse yaparız. Biz dün olduğu gibi bugün de takımın yanındayız ama herkes görevini yapacak. Başkan başkanlığını yapacak, yönetici yöneticiliğini yapacak, taraftar da taraftarlığını yapacak.


BÜLENT MEMİŞ (34): “Bende kombine almadım. Yönetime kızdım. Hani topçu yok. Güzel konuşuyor ama icraat yok. Önce başkanımız takıma önemli oyuncular alacak. Takımı ayağa kaldıracak. Güzel işlere imza atacak. Bak bakalım ondan sonra ne oluyor. Gerisi zaten taraftarın işi. O zaman kombine de alırız, forma da alırız, kulübe destek de oluruz.Biz yıllardır bu takım peşindeyiz. Taraftar her zaman haklıdır.


MUSTAFA ÇİÇEK (39): “Kombine almadım. Geçmiş dönemde yapılan şikeden dolayı soğudum. Futbolu sevmez oldum. Masa başında şampiyon belirleniyor. Sıralama yapılıyor. Yönetimle değil, federasyonla alakalı. En kral topçuları da alsak sıralamadaki yerimizin değişeceğini sanmıyorum. Takım ne kadar iyi olursa olsun bir şekilde önümüz kesiliyor.Federasyonda Trabzonspor’un bir ağırlığı yok. Trabzonspor benim birinci sırada. Her zaman da öyle olmuştur. Takıma gelirsek, memnun muyum, şu an değilim. Sezon öncesi umut vermiyorlar. Umarım düzelirler.

Editör: Haber Merkezi