Trabzonspor’da 10 numara ve stoper arayışı devam ediyor. Kadrosunu Norveçli Trondsen, Ekvatorlu Plaza ve Brezilyalı oyuncular Marlon ve Flavio ile güçlendiren Bordo-Mavililer’in Brezilya pazarında çalışmaya devam ettiği kaydedildi.

Trabzonspor’un son gözdesi Brezilya Serie A Ligi ekiplerinden Palmeiras forması giyen Gustavo Scarpa olduğu belirtiliyor. Trabzonspor'un 26 yaşındaki oyuncu için satın alma opsiyonlu teklif yaptığı ifade ediliyor.

2022 yılına kadar Brezilya ekibiyle sözleşmesi bulunan Sparca’nın baş mevkii 10 numara. Ancak futbolcu orta saha sol ve sağ pozisyonlarında da görev yapabiliyor.

Bonservis bedeli 6.5 milyon Euro olarak gösterilen Sparca’nın daha fazla süre alabileceği bir takıma transfer olmak istediği kaydedildi. Öte yandan Trabzonspor geçen sezon devre arasında kadrosuna Brezilyalı futbolcular Guilherme ve Manoel’i katmıştı.

Guilherme kadroda tutulurken Manoel ile yollar ayrıldı. Bordo-Mavililer yeni sezon öncesi de yine Brezilya’dan Marlon ve Flavio’yu transfer etti. Sparca’nın transfer edilmesi halinde Trabzonspor’daki Brezilyalı oyuncu sayısı 4’e yükselecek.

Editör: Haber Merkezi