Trabzonspor formasıyla kariyerinin en golcü dönemini yaşayan Hugo Rodallega’ya teklif yağıyor. Sezon sonu Bordo-Mavili kulüple sözleşmesi bitecek olan futbolcuya hem ülkesinden hem de Arjantin’den birçok teklif geldiği ortaya çıktı. Kolombiyalı oyuncunun sezon sonu Türkiye’den ayrılmasına artık kesin gözüyle bakılmaya başlandı.

Kolombiya basınında yer alan habere göre; Kolombiya Primera A Ligi ekiplerinden Independiente Santa Fe, sezon sonu Trabzonspor ile sözleşmesi bitecek olan 33 yaşındaki oyuncuya 2 yıllık sözleşme teklifinde bulundu.

Santa Fe kulubü ile görüştüğünü kabul eden Rodallega, “Şu anda Santa Fe'ye gitmiyorum, ancak konuşmalar yaptım, başkent ekibinden ve hatta Kolombiya'daki diğer ekiplerle telefon görüşmeleri yaptım. Küçük ayrıntılar üzerinde konuşuyoruz ama rakamsal konular da var. Eğer para önemli olsa Türkiye’de kalırım. Atletico Nacional ile de görüştüm ama onlar sözleşmemin bitimine 7 ay kala benimle iletişime geçti. Bu yüzden çok karmaşık bir durum vardı. Şimdi bir görüşme olursa daha kolay olur” dedi.

Rodallega ayrıca Arjantin’in Estudiantes kulübü ile de görüştüğünü itiraf etti.

Editör: Haber Merkezi