Spor Toto Süper Lig'de geçtiğimiz sezonu 4. sırada tamamlayan Trabzonspor'da gündem transfer... Yeni sezonda şampiyonluk ipini göğüslemek isteyen bordo-mavililer, teknik direktör Abdullah Avcı'nın isteği doğrultusunda transfer girişimlerini sıklaştırdı. Fırtına'da gündeme gelen son isim ise Polonyalı forvet Jakub Swierczok... Trabzonspor 28 yaşındaki golcüyü renklerine bağlamak için düğmeye bastı.

Yeni sezona güçlü kadro ile girmek isyen Trabzonspor'da transfer çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Bordo-mavililer bol alternatifli kadro kurmak için düğmeye bastı.

Bulgar medyasında yer alan habere göre, bordo mavili ekip Ludogorets'te forma giyen Jakub Swierczok'u renklerine bağlamak istiyor. Geçtiğimiz sezon ülkesinde Piast Gliwice'de kiralık forma giyen Polonyalı forvet, attığı goller ve gösterdiği başarılı performans ile dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

Haberde Karadeniz ekibinin 28 yaşındaki futbolcu için Bulgar ekibine resmi teklifte bulunduğu belirtildi. Geçtiğimiz sezon Polonya'da Piast Gliwice formasıyla dikkat çeken Swierczok, ligde, kupada ve Avrupa Ligi'nde oynadığı toplam 28 maçta 17 gol 3 asistlik performans sergiledi.

(Fotomaç)

Editör: Haber Merkezi