Trabzonspor’da Eddie Newton ile yolların ayrılma kararının alınmasıyla birlikte bir çok ismin hocalık için ismi geçmeye başladı. 

Bordo-mavililerde Başkan Ağaoğlu’nun arkasında durduğu Newton 3 maç üst üste kaybederek güveni boşa çıkardı. Newton’ın biletinin kesilmesiyle birlikte gündeme dikkat çeken isimler gelmeye başladı. İşte o isimler...

- Mustafa Reşit Akçay : Trabzonspor için her zaman göreve hazır olduğunu ifade ediyor. Ağaoğlu'nun A Takımında bulunan bir yönetici onu takımın başında görmek istiyor.

- Abdullah Avcı : Bordo-mavili yönetim kurulunun isminde ortak fikir olduğu isim, ancak 3 yıllık sözleşme talebi var. Abdullah Avcı için Antalyaspor ile anlaştığı da gelen haberler arasında.

- Şota Arveladze: Takımı şampiyonluğa gidiyor ve şu an itibariyle ayrılma ihtimaline sıcak bakılmıyor. Yönetim toplantısında ismi gündeme geldi.

- Tamer Tuna: Antalyaspor ile yollarını ayırdı. Ünal Karaman gelmeden önce Trabzonspor’un kapısından dönmüştü. İsmi yeniden gündemde.

- Fatih Tekke : Trabzonspor taraftarlarının büyük bir bölümü onu kulübün başında görmek istiyor. İstanbulspor ile lige çok iyi başladı, daha öncede hayalinin Trabzonspor’da görev yapmak olduğunu söylemişti. Bordo-mavili yönetim kendisiyle bir irtibat kurmadı.

Editör: Haber Merkezi