Yeni sezonda hücum hattını güçlendirmek için kolları sıvayan Trabzonspor’da Teknik Direktör Abdullah Avcı, Andreas Cornelius, Gervinho ve Tiquinho Soares’in isimlerini yönetime vermişti.

Trabzonspor yönetimi bu doğrultuda çalışmalarını sürdürürken bonservisi elinde olan Brezilyalı oyuncu Tiquinho Soares ile yapılan görüşmelerde olumlu mesafeler kat edildiği belirlendi.

30 yaşındaki oyuncunun şu an için kendisine önerilen sözleşme süresi ve rakamsal konulardaki teklifi kabul edilebilir bulduğu öğrenildi.

Trabzonspor’un kadrosuna katmayı çok istediği Danimarkalı forvet Andreas Cornelius için ise gecikmeli İtalya seferi yapılacak.

Bordo-mavili kulübün bu transfer için yetkilendirdiği isimler pandemi nedeniyle İtalyan hükümetinin aldığı kararlar doğrultusunda ülkeye girememişti.

Gerekli izinleri tamamlayan kulüp yetkilileri İtalya’ya giderek hem Cornelius ile hem de kulübü Atalanta ile masaya oturacak.

Bu transferi ilk etapta kiralık olarak yapmaya çalışacak olan yönetimin şartların uymaması durumunda oyuncuyu satın almayı deneyecek.

Editör: Haber Merkezi