Ligde bu maça kadar 1 puan toplayabilen Başakşehir’i konuk eden Bordo-Mavililer rakibine 2-0 mağlup olarak taraftarlarını büyük bir hayal kırıklığına uğrattı. Maça temkinli başlayan Karadeniz ekibi 30. dakikada gole çok yaklaştı.

Bu dakikada Sefa Kınalı'nın şutunu kaleci Mert son anda dokunarak topu kornere çıkardı. 32. dakikada İrfan Can Kahveci rakiplerinden sıyrılarak ceza yayı üzerinden vuruşunda meşin yuvarlak savunmadan döndü.

Topu tekrar önün alan Kahveci düzgün bir vuruşla kaleci Uğurcan Çakır'ın solundan topu ağlarla buluşturdu: 0-1.

İlk yarıda bu sonuçla tamamlandı. İkinci yarıda beraberlik golü için rakip kaleye yüklenmek isteyen Trabzonspor topun kontrolünü rakibine verdi. Başakşehir 53. Dakikada farkı ikiye çıkardı.

Bu dakikada Deniz Türüç'ün pasında ceza sahası sol çaprazında topla buluşan Visca'nın sert vuruşunda meşin yuvarlak üst direğin içine çarparak ağlarla buluştu: 0-2.

76. dakikada Medipol Başakşehir'in sol taraftan kullandığı korner atışında Skrtel'in kafa ile indirdiği topa, Epureanu'nun yakın mesafeden vuruşunda meşin yuvarlak kaleci Uğurcan Çakır'dan döndü.

87. dakikada Lewis Baker sağ kanattan kullandığı serbest vuruşta ceza sahasa içinde Edgar le'nin kafa vuruşu yuvarlak Mert'de kaldı. Trabzonspor maçı 2-0 kaybederek ligdeki ikinci yenilgisini tattı.

Editör: Haber Merkezi