Devre arası transfer döneminde nokta atışı 3 transfere imza atan bordo mavili yönetim, stoper transferinde de hata yapmak istemiyor.

Milli futbolcu Kouassi, Başakşehir’in yıldız ismi Visca ve Polonyalı sol bek Puchacz’ı kadrosuna katan bordo mavili yönetim, stoper transferinde de görüşmelerini sürdürüyor.

Devre arası transfer döneminde hata yapmak istemeyen ve kulübün bütçesini bozmayacak şekilde görüşmelerini sürdüren Trabzonspor yönetimi yerli ve yabancı futbolcular ile görüşmelerine devam ediyor.

Stoper transferinde yüksek bonservis bedeli ödemek istemeyen Trabzonspor Kulübü, takıma uzun vadeli katkı sağlayacak isimlere yönelmiş durumda.

GÖRÜŞMELERDE "MASADAN KALKARIZ" UYARISI!

Trabzonspor yönetimi transfer görüşmelerinin sızdırılması sonrasında futbolcuların piyasa değerinin artmasından dolayı bordo mavili kulübün zarara uğramasını istemiyor.

Özellikle ismi basına yansımayan futbolcular ile görüşmelerini sıklaştırdığı öğrenilen bordo mavili yönetim, menajerlere de görüşmelerin basına sızdırılması halinde “masadan kalkarız” uyarısında bulunuyor.

Editör: Haber Merkezi