Karadenize Son Nokta-Selay SAYKAL-Trabzon’da, fındık bahçesinde başına yorgun mermi isabet etmesiyle hayatını kaybeden Emir Yuşa Atıcı’nın ailesine Trabzonspor’dan önemli bir destek geldi. Süreci takip eden Trabzon Barosu’nun aracılığıyla hazırlanan pankart, yarın oynanacak Trabzonspor-Fenerbahçe maçında stadyuma asılacak.

Ortahisar ilçesi Yeşilbük mahallesi’nde 11 Ağustos tarihinde, İstanbul'dan dedesini ziyaret etmek için Trabzon'a gelen Emir Yuşa Atıcı, aile bireylerinin fındık topladığı sırada kulağının arkasına çevreden gelen bir merminin isabet etmesi sonucu hayatını kaybetmişti. Olay sonrası açılan soruşturma sürerken acılı aile, oğullarının ölümüne sebep olan kişi yada kişilerin bulunması için Trabzon Barosu’nun desteğiyle seslerini duyurmaya çalışıyor.

‘YORGUN DEĞİL KATİL MERMİ’

Trabzon Barosu’nun aracılığıyla Trabzonspor ile temas kuran aile, bordo mavili kulübe Fenerbahçe maçında stada pankart asılması için talepte bulundu. Atıcı ailesinin talebi bordo mavili kulüpten kabul gördü. Milyonlarca kişinin izleyeceği yarın oynanacak Trabzonspor-Fenerbahçe maçında tribünlere, Emir Yuşa Atıcı’nın fotoğrafının olduğu pankart asılacak. Genç yaşta hayatını kaybeden Emir Yuşa Atıcı’nın fotoğrafının bulunduğu pankartta, baba Mustafa Atıcı’nın ‘yorgun değil katil mermi’ sözleri yer alacak. Trabzon Barosu tarafından yaptırılan ve Trabzonspor yetkililerine teslim edilen pankart, maçtan sonra da Trabzon Barosu’na asılacak. Emir Yuşa Atıcı’nın ailesi ise, koronavirüs karantinasında olmaları nedeniyle önemli karşılaşmayı İstanbul’daki evlerinden takip edecek.

'KABULLENEMİYORUM'

Trabzonspor’a ve Trabzon Barosu’na verdiği destek için teşekkürlerini ileten baba Mustafa Atıcı, “Oğlumun ölümüne neden olan kurşun için yorgun mermi ifadesinin kullanılmasını kabullenemiyorum. Çevreye atılan her kurşun, birisinin ölümüne sebep olabilir. Ben oğlumu kaybettim, başka canlar yanmasın. Silah oyuncak değildir, insanların buna göre davranmasını istiyoruz” dedi.

Yarın oynanacak Trabzonspor-Fenerbahçe maçınca bu pankart asılacak

Editör: Haber Merkezi