Trabzonspor’da ligin sona ermesine kısa bir süre kala takımdaki oyuncularında durumu yavaş yavaş netleşmeye başladı. Sene başında Brezilya ekibi Fluminense’den kiralık olarak kadroya dahil edilen sol bek oyuncusu Marlon ile yola devam edilmeyecek. 

2 milyon Euro’luk satın alma opsiyonunu kullanmayacak olan Bordo Mavili kulüp oyuncu ile 2 maçın ardından yollarını ayıracak. Marlon'un Pazar günü Brezilya'ya dönmesi bekleniyor. 

MARLON TOPLANMAYA BAŞLADI
Trabzonspor Kulübü tarafından kendisiyle devam edileceği yönünde herhangi bir bildirim yapılmayan Brezilyalı Marlon evini de toplamaya başladı. 

ÇOCUKLARI SEVİNDİRDİ
Bir yandan bavul toplayan Marlon diğer yandan da elinde kalan Trabzonspor formalarını çevresine dağıtmaya başladı. Yüzlerce formayı çocuklara dağıtan Marlon’un bu hareketi beğeni topladı. 

İSTİKRAR ABİDESİ OLDU
Sol bek pozisyonunda rakibi bulunmayan Marlon bölgenin ve takımın en istikrarlı ismi olmayı başardı. Trabzonspor forması altında 36 maça çıkan Brezilyalı 1 asist yaparken tam 3.150 dakika sahada kaldı. 

TAKIM EN NEŞELİ İSİMLERİNDEN OLDU
Marlon gerek saha içi gerek saha dışında takımın en neşeli ismi oldu. Flavio ve Hugo ile çok sıkı ilişkiler kuran Marlon oyuncuların adaptasyon sürecinde de faydalı oldu.

(61Saat)

Editör: Haber Merkezi