Trabzonspor’un ligde çizdiği başarısız grafik sonrası Ziraat Türkiye Kupası’na da erken veda etmesi tüm gözlerin yönetim kuruluna çevrilmesine neden oldu. Bordo-Mavililer’de son yaşanan gelişmeler doğal olarak yönetimin aleyhine işliyor.

Süper Lig'de istenilen yerde olunmaması, yaşanan teknik adam değişiklikleri, Ziraat Türkiye Kupası'na ise erken veda edilmesiyle birlikte mevcut kadroda yer alan oyuncularında istenilen performansı ortaya koyamaması, yönetimi eleştirilerin odağına taşıdı.

Başkan Ahmet Ağaoğlu ve yönetim kurulu sıkıntılı süreci atlatma adına ara transfer dönemine kadar olan süreyi en az hasarla atlatmayı planlasa da Bordo-Mavili camia farklı beklenti içinde.

Her geçen gün kongre seslerinin artmaya başladığı Trabzonspor’da taraftarlar da sosyal medyadan eleştirilerde bulunarak, “Gelin geçmiş yönetimlerin durumuna düşmeyin. Hatalarınızla yüzleşin. Koltuk sevdalısı olmayın. Başarısız olunca istifa edebilen başkan takımını seviyordur. İstifa etmiyorsa koltuğu seviyordur” ifadelerini kullanıyorlar.

Editör: Haber Merkezi