Süper Lig'de Atakaş Hatayspor formasıyla 2020-2021 sezonunun gol kralı olan Gabonlu forvet Aaron Boupendza yeniden Süper Lig'e dönüş hazırlığında. Süper Lig'in iki devi Gabonlu forvetin transferi için resmi girişimlere başladı. İşte son dakika gelişmesinin tüm ayrıntıları...

KATAR'A 4.25 MİLYON EURO BEDELLE TRANSFER OLDU 
Atakaş Hatayspor formasıyla geride bıraktığımız 2020-2021 sezonuna damga vuran ve gol krallığı tacını takan Aaron Boupendza, sezon başında Katar Ligi ekiplerinden El-Arabi'ye 4.25 milyon Euro bedelle transfer olmuştu.

GALATASARAY, FENERBAHÇE VE KRASNODAR... 
Ezeli rakipler Galatasaray ve Fenerbahçe'nin de gündemine gelen Boupendza'nın transferi gerçekleşmemişti. Rusya Premier Lig ekiplerinden Krasnodar yetkilileri Boupendza için Hatay'a kadar gelmiş fakat Gabonlu futbolcunun kariyerine Atakaş Hatayspor'da devam etmek istemesi sebebiyle transfer gerçekleşmemişti.

BOUPENDZA İÇİN BOMBA İDDİA 
Aaron Boupendza'nın yeniden Süper Lig'e geri dönebileceği aktarılırken Afrika futbolunun yakından takip eden FootballNewsWestAfrica adlı Twitter hesabı Aaron Boupendza ile ilgili flaş bir iddia ortaya attı.

'TRABZONSPOR VE GALATASARAY DEVREDE' 
FootballNewsWestAfrica'da yer alan habere göre Süper Lig ekiplerinden Trabzonspor ve Galatasaray, Gabonlu futbolcuyu transfer etmek için girişimlere başladı.

KATAR'DA MUTSUZ 
Haberin detayında her iki kulübünde Boupendza'yı satın alma opsiyonuyla kiralamak istedikleri aktarıldı. Haberde kiralama bedeli ve satın alma opsiyonuna dairt bilgi verilmezken Boupendza'nın Katar'da oldukça mutsuz olduğu ve Ocak ayında gelecek teklifleri değerlendirebileceği iddia edildi.

KATAR'DA 8 MAÇTA 3 GOL ATIP 2 ASİST YAPTI 
Aaron Boupendza, 4.25 milyon Euro bonservis bedeliyle transfer olduğu El-Arabi kulübünde 8 resmi maça çıkarken 3 gol atıp 2 asist yaptı. Boupendza geçtiğimiz sezon Atakaş Hatayspor formasıyla çıktığı 38 karşılaşmada 22 kez fileleri havalandırmıştı.

HATAYSPOR YÖNETİMİ 10 MİLYON EURO İSTEMİŞTİ 
Aaron Boupendza geçtiğimiz sezonun Ocak transfer döneminde Galatasaray ve Fenerbahçe'nin gündemine gelmişti. Hatayspor yönetimi Boupendza için 10 milyon Euro istemiş ve Gabonlu forvetin Galatasaray ve Fenerbahçe'ye transferi gerçekleşmemişti.

PİYASA DEĞERİ 8.5 MİLYON EURO 
Hatayspor'un Fransa Ligue 1 ekiplerinden Bordeaux'tan bedelsiz olarak kadrosuna kattığı Aaron Boupendza'nın Transfermarkt verilerine göre piyasa değeri 8.5 milyon Euro olarak belirlenmiş durumda.

Editör: Haber Merkezi