Trabzonspor’da bugün gündeme sürpriz bir isim geldi. Bir dönem Chelsea’de de forma giyen dünyaca ünlü yıldız isim Loic Remy için Bordo-Mavililer resmi teklifini yaptı. Golcü bir kanat oyuncusu arayan Teknik Direktör Rıza Çalımbay’a menajerler tarafından Loic Remy isminin önerildiği ve Çalımbay’ın da bu isim için hemen şartları öğrendiği kaydedildi. 

Daha sonra Başkan Muharrem Usta ile görüşen Çalımbay’ın, şartları Usta’ya söylediği ve alınması yönünde raporunu verdiği öğrenildi. Başkan Usta’nın da hem Loic Remy hem de oyuncunun Türkiye yetkisini elinde bulunduran menajeri ile konferans üzerinden görüşme yaptığı ortaya çıktı. Remy’nin yetkisini A.A, M.U, M.A, F.D ve D.K.’e verdiği onayladığı ve transfer sürecinde teklif bölümüne geçildiği belirtildi. 

Bonservisini Las Palmas’tan alacaklarını bırakarak alacak olan Remy’nin Trabzonspor’dan  yıllığı 1.9 Milyon Euro’dan 2.5 yıllık sözleşme istediği, bunun üzerine de Trabzonspor’un detaylı bir teklif sunduğu öğrenildi. Trabzonspor’un Remy için 1.5 yıllık sözleşme karşılığında toplam 1.5 Milyon Euro,

Ayrıca Remy'e;
-Trabzonspor’un Şampiyonlar Ligi’ne katılması durumunda 150 Bin Euro 

-İçerdeki maçlarda galibiyet pirimi 7 Bin Euro, Deplasman galibiyet pirimi 10 bin Euro ve beraberlik pirimi ise 2500 Euro 

-Ev ve araba 

-Sezon sonuna kadar 15 gole katkı yapması ( gol veya asist) durumunda 100 Bin Euro bonus verileceği de teklif kağıdına yazıldı. 

Trabzonspor’un yaptığı bu teklif karşısında Remy’nin biraz daha fazla para ve ayrıca bonservisi olmadığı için 350 Bin Euro imza parası istediği belirtildi. 

Bordo-Mavililerin bu teklifi biraz daha artırıp imza parasını vermesi durumunda Remy’nin Trabzonspor’a imza atacağı da iddia edildi. 

Bu transferin 1 hafta içerisinde netlik kazanması bekleniyor. Remy için Türkiye’den başka bir kulübün de devrede olduğu kaydedildi.

Editör: Haber Merkezi