Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Hugo, şu ifadeleri kullandı: “Bu paylaşımı , neredeyse maçın tamamını 1 kişi eksik oynayan, ve gösterdikleri duruş ve istek ile birlikte bu önemli sonucu elde eden takım arkadaşlarımı tebrik etmek için yapıyorum.

Çok hızlı gelişen bir pozisyondu ve tek amacım topu uzaklaştırmak iken, ne yazık ki rakibime temas etmiş oldum.

Bu kadar önemli bir maçta onları yalnız bıraktığım için tüm takım arkadaşlarımdan soyunma odasında özür diledim ve bu vesileyle de kulübümüzden ve taraftarlarımızdan da özür dilemek istiyorum!

Kariyeri boyunca sertliği yalnızca oyun içinde olan, hiçbir rakibine kötü niyet ile yaklaşmamış ve rakibe zarar değil her zaman adil ve temiz oyunun peşinde top odaklı oynayan biri olarak , bugünkü pozisyonda da asla kötü niyetim yoktu. Skubic ile saha içerisinde konuştum ve kendisinden özür diledim, ve o da temasın futbolun bir parçası olduğunu bildiğinden özrümü kabul ettikten sonra, beraber el sıkıştık. Tanrıya şükürler olsun ki o da maça sorunsuz şekilde devam etti. Şu an zaman dinlenme ve bu gibi durumlar bir daha yaşanmasın diye eskisinden de sıkı çalışma zamanı.
Bugünkü kazanılan harika puandan ötürü tebrikler size savaşçılar!”

Editör: Haber Merkezi