Trabzonspor'da, Galatasaray maçındaki disiplinsiz davranışı nedeniyle genç oyuncu Abdulkadir Parmak, süredir kadro dışı bırakılarak oyuncuya 125 bin lira da para cezası verilmişti. Nisan ayında kadro dışı kalan ve takımda idmanlara çıkmayan Parmak, yaşanan süreç sonrasında yönetimden özür dilemişti. 

Sezon sonunda kaderi belirsizliğe giren Abdülkadir Parmak ile ilgili Trabzonspor'dan açıklama yapıldı. Kulüp sitesinden yapılan açıklamada, genç oyuncunun özrünün kabul edildiği ve yeni sezon hazırlık kampına dahil edileceği kamuoyuna duyuruldu. 

Trabzonspor'dan yapılan açıklamada, "Teknik Direktörümüz Abdullah Avcı’nın raporu doğrultusunda kadro dışı bırakılan futbolcumuz Abdulkadir Parmak yönetim kurulumuzdan, teknik heyetimizden ve camiamızdan özür dilemiştir. Teknik Direktörümüz Abdullah Avcı bu özrün ardından Abdülkadir Parmak ile bugün bir görüşme gerçekleştirmiş, görüşmenin ardından oyuncumuzu affettiğini ve yeni sezon kampına dahil edeceğini yönetim kurulumuza bildirmiştir." ifadelerine yer verildi. 

Editör: Haber Merkezi