Transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor, Danimarka ekibi Midtjylland'da forma giyen genç futbolcu Doğuhan Aral Şimşir’in transferi için görüşmelerini sürdürüyor. 

Danimarka ekibine yapılan iki teklifin reddedilmesi üzerine teklifi arttıran bordo mavililer bu kez olumlu dönüş almıştı. O teklifin ne kadar olduğu da ortaya çıktı.

Danimarka basınından bold.dk’nın yazdığı habere göre, Trabzonspor Midtjylland'ı 18-20 Milyon Kronluk yani 1 Milyon 750 Bin Euro ile 1 Milyon 945 Bin Euro düzeyinde bir teklifle ikna etti.  Bu rakam bold.dk’da “sansasyonel bir satış” olarak duyurulurken 19 yaşındaki hücum oyuncusunun A takımla yalnızca 60 dakika oynamasına rağmen alt yapıda kendini gösterdiği ifade edildi.

Ayrıca transfer gerçekleşirse Doğuhan’ın Danimarka milli takımının oyuncusu Cornelius, Slovak efsanesi Hamsik ve eski Arsenal oyuncusu Gervinho ile takım arkadaşı olacağı ayrıntısına yer verildi. 

YÖNETİCİ DOĞRULADI
Aynı haberde Midtjylland yöneticisi Svend Graversen’in Trabzonspor’un ilgisini doğruladığı belirtilirken “Aral adına gerçekten çok mutluyuz” dediği aktarıldı.


 

Editör: Haber Merkezi