Transfer döneminde adı Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor ile anılan Abdülkerim Bardakçı'nın menajeri Uğur Avadan önemli açıklamalarda bulundu.

Avadan, genç oyuncu ile sadece Türkiye değil Fransa’dan da iki kulübün ilgilendiğini belirtti.

Radyospor'da Özgür Sancar'ın sorularını yanıtlayan Avadan, Abdülkerim Bardakçı’nın kulübüne para kazandırmak olduğunu ifade ederek, “Abdülkerim Bardakçı'nın Konyaspor 'la olan sözleşmesini uzattık. Ama bu transferi olmayacağın anlamına gelmiyor. Kulübüne para kazandırarak gitmek istiyor.

Abdülkerim Bardakçı kimdir? Abdülkerim Bardakçı kaç yaşında? Abdülkerim  Bardakçı nereli? - Atiker Konyaspor Haberleri - Süper Lig

Sezon başında ilgi vardı. Devre arasında da oldu. 4 büyük takım onunla ilgileniyor. 3 gol 3 asisti var. Defansta çok iyi olduğunu düşünüyorum; ama hücum aksiyonları açısından da çok başarılı; yani büyük takımların ihtiyacını karşılayabilecek nitelikte bir oyuncu...

Devre arasında iki Fransız kulübü sordular. Ama ben büyük takım olasılığının yurtdışına gitme ihtimalinden daha yüksek olduğunu düşünüyorum. Yeni kurallara göre yerli oyuncular daha değerli. Oynama olasılığının en yüksek olduğu takımı seçeceğiz" şeklinde konuştu.

Editör: Haber Merkezi