Trabzonspor’un yeni transferi Trezeguet  bordo - mavililere resmi imzayı attı.

Trabzonspor Youtube hesabından yayınlanan imza töreninde Trezeguet, “Şampiyonluklar yaşamaya geldim” dedi.

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, “Biraz uzun süreç yaşadık. Hem Aston Villa kulübü hem de değerli oyuncumuz gereken fedakarlıkları gösterdiler. Kulübümüzün şartları doğrultusunda biz de gelebileceğimiz maksimum şartlara geldik.

Bir oyuncunun, böylesine verimli noktaya gelmesinde herkesin çok büyük payı vardır” dedi.

Trezeguet ise, “Zaten güçlü bir kadromuz vardı. Sezonu şamiyor olarak tamamladık. Önümüzdeki sezon hem Süper Ligde, Hem Türkiye kupasında, hem de inşallah Şampiyonalar Liginde mücadele edecek takımımızı güçlendirmek en büyük hedeflerimizden biri. İzleme ve hocamızın verdiği raporlar doğrultusunda takviye ve ihtiyaç duyulan noktalara transferlerimizi teker teker gerçekleştiriyoruz. Daha önce oynadığı kulüplerde gösterdiği performansla gücümüze güç katacak.
Bizle birlikte 4 yıllık süreçte başarılı bir süreç geçeceğine inancım tam.

Öncekile Trabzonspor’da olmaktan çok mutluyum. Çünkü çok büyük takımda olduğumun farkındayım. Harika bir başkanımız, hocamız, taraftarlarımız var. Şampiyona takıma geldiğimin farkındayım. Buradaki beklentilerin neler olduğunun farkındayım. Bende burada olduğum 4 yıl sürede şampiyonluklar kazanmaya devam edeceğiz. Belki de daha uzun zamanlar bunları sürdüreceğiz. Takıma en iyisini vermem gerektiğinin farkındayım. Bende performansımla taraftarları mutlu etmeye çalışan oyuncuyum.
Kendi ülkem ve belki de Orta Doğu’nun en büyük takımlarından birinden geliyorum. Bir büyük takımdan beklentinin neler olgunu ve orada neler yapmanız gerektiğinin farkındayım. Bunu daha önce de yaşadığım için biliyorum. Taraftarlarımızla buluşmak ve takıma yardımcı olmak için sabırsızlanıyorum” diye konuştu.


Trezeguet’in Trabzonpor ile yapılan görüşmelerde 400 bin Euro indirim yaptığına dikkat çeken Başkan Ağaoğlu, “Sembolik olarak 61 forma satıyorum. Bunun sebebi de şu, çok uzun süren pazarlık yaptık kendisiyle, Sonunda dayanamadı yıllık benim 100 bin Euro, 4 senede 400 bin Euro indirim talebimi kabul etti. Neredeyse yarım milyon Euro’ya yakın indirim yaptığı için sembolik olarak 61 forma veriyorum kardeşime…” dedi.

Editör: Haber Merkezi