UĞURCAN
İlk olarak konuşan kaptan Uğurcan Çakır, “Şu an söyleyecek hiç bir şeyim yok. Çok mutluyuz, çok gururluyuz, onurluyuz. Koca bir camia. 2010 ?- 11’de yaşananlar var. Orada üzüntüden ağlamıştık. Bugün mutluluktan ağlıyoruz. Çok mutluyuz, gururluyuz. Bütün taraftarımıza armağan olsun” dedi.

DORUKHAN: ADAPTE OLMAMDA..
Dorukhan Toköz ise, “Sağ olsun, Abdüş ve Uğurcan diğer takım arkadaşlarım benim milli takımdan arkadaşlarım. O zaman da çok iyi arkadaştık. Buraya gelmemde onların da emeği var. Beraber çok güzel günler yaşadık. Adapte olmamda çok yardımcı oldular. bugün gol attım. Abdüş iki asist yaptı, uğurcan penaltı kurtardı. Bunların önemi yok. Herkesten Allah razı olsun. En az bizim kadar çalıştılar. Oynayan oynamayan bir sürü oyuncu var. Herkesin emeği var. Çok iyi aile olduk, arkadaş olduk. Hep beraber bugün bitirdik” dedi. ABDÜLKADİR’İN DUYGULARI
Abdülkadir Ömür ise, “Tüm röportajlarımızda, Trabzonspor’un şampiyonyapmak çocukluk hayalimizdi. 2010 - 11’de üzüntüyü derin yaşayanlardan biriydim. söz verdik. Trabzonspor’u şampiyona yapacaktık. Tüm dünyaya bu şampiyonluk armağan olsun. İçerde herkes ağlıyor mutluluktan. Böyle bir hismiş. Anlatılmayacak duygular. Trabzonspor ile şampiyonluk yaşamak her gence nasip olmaz. Bize nasip oldu” dedi.

UĞURCAN’IN PENALTI KURTARMASI
Penaltı kurtarması ile ilgili Uğurcan, “İnanmışlığa bağlıyorum. Şampiyona olacağıma inanmıştım. Sezon başından itibaren çok iyi mücadele veriyoruz. Çok savaştık. Oynayan oynamayan hiç sıkıntı olmadı. Ben burada kaptanlık yaparken sıkıntıyla karşılaşmadım. Arkadaşlarım yardımcı oldu. Penaltıyı kurtardım. İnanılmaz bir tarif. Orada maçı koparabileceğimizi düşündüm. Taraftarlarımız doya doya kutlasın, bizde doya doya kutlayacağız” dedi.

DOKUNMASINA GEREK KALMADAN AĞLADIM
Abdülkadir, “Soyunma odasındaydık. Dorukhan’a, sakın bana dokunma ağlarım dedim. Dokunmasına gerek kalmadan ağladım. Uğurcan ile daha eski tanışıklığımız var. Uğurcan’a duygularımı anlatmaya çalışıyorum. Uğurcan, o kadar motive sessizki.. Hislerimizi içten içe bir birimize anlatıyorduk. Bir birimize anlatıyorduk, o derece heyecanlıydık” diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi