Trabzonspor’da Uğurcan Çakır, maçın ardından konuştu. Uğurcan, “Bizim için zor bir maç oldu. Kayserispor yarı finale geldi, buraya hak ederek geldi. Bugün de iyi bir oyun oynadılar. GEçiş oyunu oynamaya çalıştılar. Açmakta biraz zorlandık. gerçi pozisyonlarımız da var sonlandıramadık. Sonunda Cornelius güzel gol attı. Buradan galibiyetle ayrılıyoruz. Önümüzde Adana maçı var. Takım arkadaşlarımı kutluyorum. İyi mücadele ettik. Yine üstün olan taraf bizdik. Takım arkadaşlarımı kutluyorum” dedi. 

Bordo - Mavililerin üst üste aldığı beraberliğin ardından bu galibiyetin rahatlama getirip getirmediği sorusuna Uğurcan, “Bizde rahatlamalık bir şey yok. Çünkü, zor maçlar oynadık. Beşiktaş, Antep, Karagümrük maçında da çok iyi oynadık. Zor maçlardı. Olabiliyor bazen. Sezonun sonlarına geliyoruz, yorgunluk olabiliyor. Ama Karagümrük maçında da çok iyi performans sergiledik, gol gelmemişti. Önümüze bakacağız. Adanademirspor maçı var. Ona hazırlanacağız. Oradan galibiyetle ayrılmak istiyoruz. inşallah olur” diye yanıt verdi. 

Uğurcan, her iki kupada da bordo - mavililerin ilerlemesiyle ilgili olarak ise, “Çok mutluyum. Trabzonsporluyum zaten. Şampiyona olmak istiyorum. kupa kazanmak istiyorum. Burada başarılı olmak istiyorum. bu sene de çok iyi ilerliyoruz. Her iki kupada. hocalarımız takım arkadaşlarımız, bütün stat herkesin çok emeği var. Hak ediyor herkes. Onlara da teşekkür ediyorum. İnşallah ikisi de gelir bu sene” dedi.

Editör: Haber Merkezi