Süper Lig'de Trabzonspor formasıyla gösterdiği performansını Milli Takım'a da yansıtan Uğurcan Çakır’ın yeni sezonda Avrupa’da forma giymesine kesin gözüyle bakılırken, deneyimli eldivenin rotasının Fransa olduğu belirtiliyor.

Daha önce Yusuf Yazıcı’yı Fransa ekibi Lille’ye gönderen Bordo-mavililerin Uğurcan Çakır için de Monaco ile pazarlık halinde olduğu ortaya çıktı. Trabzonspor’a ilk teklifini 12 milyon Euro ve Onyekuru’nun bonservisi olarak sunan Fransız ekibine olumsuz cevap verilmişti.

HOLLANDA MAÇINDA KARAR VERDİLER
Bordo-mavililer rakamı yukarı çekmenin yanı sıra sol bek mevki için Fode Ballo’yu takasta istedi. Monaco bu teklifi düşünürken Uğurcan’ın Fransız ekibine gitmeye olumlu baktığı ileri sürüldü.

Başarılı eldivenin Trabzonspor ve Monaco’nun anlaşmasını beklediği belirtilirken transferin bu hafta sonuçlanacağı ifade ediliyor.

Öte yandan Monaco’nun başarılı eldivene Hollanda karşısındaki müthiş performansı sonrası hayran kaldığı öğrenildi. Uğurcan bu maçta 7 kurtarış yaparken son dakikada bir de penaltı kurtarmıştı.

GİDERSE MERT GELİR
Uğurcan Çakır'ın transferinin EURO 2020 öncesinde sonuçlanması beklenirken, bordo-mavililer yerine gelecek ismi de belirledi.

Teknik direktör Abdullah Avcı mutlaka iyi bir kaleci transferi yapmaları gerektiğini yönetime iletmesi ve Başakşehir'den Mert Günok'un adnı vermesinin ardından deneyimli kaleciyle görüşmeler başlamıştı. Başakşehir’de devam etmek istemeyen Mert, Trabzonspor’a gelmeyi çok istiyor.

Editör: Haber Merkezi