Spor Toto Süper Lig Ahmet Çalık sezonu 29. haftasında sahasında Göztepe 'yi 4-2 yenen Trabzonspor 'da kaptan Uğurcan Çakır'ın performansı maça damga vurmuştu.

Uğurcan Çakır önceki gece özellikle ilk yarıdaki performansıyla galibiyette büyük bir pay sahibi oldu. Şampiyonluğun en büyük favorisi olan Trabzonspor'da kaptan Uğurcan Çakır, şampiyonluk yarışıyla ilgili olarak açıklamalarda bulundu. Tecrübeli kaleci, "Trabzonspor altyapısından yetiştim. Buraya tırnaklarımı kazıyarak çıktım. Çocukluğumdan bu yana en büyük hayalim Trabzonspor'da forma giymek ve şampiyonluk yaşamaktı. Bu hedefe doğru hızla ilerliyoruz... Bu günleri gördüğümüz için çok ama çok mutluyuz. Bu kulübün altyapısından yetişen biri olarak çok büyük başarılara imza attık" şeklinde konuştu.

DEVLER PEŞİNDE

Uğurcan Çakır, Trabzonspor ile Süper Lig şampiyonluğu yaşadıktan sonraki hedefinin ise Şampiyonlar Ligi'nde boy göstermek olduğunu belirtti. Takvim'in haberine göre; Uğurcan Çakır'ı Avrupa'nın dev kulüpleri de yakından takip ediyor.

İNGİLİZ MARKAJI

İngiltere, İspanya, Almanya ve Fransa'nın önde gelen kulüpleri Uğurcan'ı kadrosuna katmak için yarışa girdi. Onun peşine düşen son kulüp ise İngiltere Premier Lig ekibi Newcastle United... İngiliz ekibi, Trabzonspor'un 1 numarasını transfer etmek için sezon sonu Bordo-Mavililer'in kapısını çalacak. 

Editör: Haber Merkezi