Ahmet Ağaoğlu yönetiminin özellikle Trabzon kanadından sarsılması yüzünden kısa sürede olmasa da yakın zamanda bir seçimle başlasa kalacağı iddiaları gündeme geldi… Celil Hekimoğlu’ndan, eski başkanlar Sadri Şener ve Muharrem Usta’ya kadar pek çok isim Ağaoğlu’nun yerine aday olacak şeklinde dedikodular dolaşmaya başladı.

Asıl bomba iddia ise geçen sezon Başkan Ağaoğlu ile anlaşamadığı için istifa eden teknik direktör Ünal Karaman’ın, başkanlık teklifi gelirse bunu değerlendireceği oldu. Hatta Karaman’ın başkan olarak koltuğa oturmasını isteyen camianın ciddi saygı duyduğu isimlerinin önümüzdeki günlerde toplantılar yaparak görüşlerini bildirecekleri iddia edildi.

Karaman’ın kesinlikle aday olarak çıkmayacağı ancak camia içinden saygı duyulan isimlerin kendisini aday göstermeleri durumunda hayır demeyecekleri konuşulmaya başlandı.

Ünal Karaman yeni dönemde kesin olacak
Camiada en fazla konuşulanlardan bir başkası da, yeni dönemdeki yapılanmada Ünal Karaman’ın kesinlikle yer olacağı oldu… Karaman’a başkanlığın teklif edilebileceği ancak başka bir başkan göreve gelirse de tecrübeli teknik adamı mutlaka takımın başına getireceği gelen bilgiler arasında. Kısa süre önce Ağaoğlu yönetiminiden bazı isimlerin kendisine, “Dönmen gerekirse ne yaparsın?” sorusuna beklendiği gibi, “Ağaoğlu varsa ben yokum” cevabı vermedi. Aksine, “Ben Trabzonspor’un askeriyim” dedi. Newton’ın gönderilmesi durumunda teklif gelirse Karaman’ın kabul edeceği iddiası gündemde.

(Fotospor)

Editör: Haber Merkezi