Süper Lig'de iki haftalık mağlubiyet serisine Kasımpaşa galibiyeti ile 'dur' diyen Trabzonspor'da Hugo Rodallega ile Burak Yılmaz'ın uyumu maça damga vurdu. 2-0 geriye düştüğü karşılaşmayı ilk kez 11'de birlikte oynayan ikilinin golleriyle 4-2 kazanan bordo-mavili ekibin bundan sonra da yola çift forvetle devam etmesi gündemde... Teknik direktör Ünal Karaman takımın performansından memnun olduğunu belirterek bu yönde sinyaller verdi.

HİÇ BIRAKMADIK
Önemli olanın sonuç değil iyi futbol olduğunu vurgulayan tecrübeli hoca, "Oyuncularım Kasımpaşa maçı boyunca mücadeleyi hiç bırakmadı. Sahadaki uyum beni memnun etti. Bu şekilde devam ettiğimiz sürece istediğimiz başarılar gelecektir" dedi. En son 2010-11 sezonunda Umut Bulut- Burak Yılmaz ikilisi ile çift forvet oynayan Trabzonspor'un Akhisarspor maçına da Rodallega-Burak ile çıkması bekleniyor.

RÖVEŞATA GOLÜ KOLOMBİYA'DA 'HIT' OLDU
Rodallega'nın Kasımpaşa karşısında attığı röveşata gol ülkesi Kolombiya'da da yankı buldu. TV kanalları tarafından, 'Müthiş bir gol, kaçırmayın' diyerek izleyenlerin beğenisine sunulan spektaküler hareket sosyal medyada binlerce beğeni alırken, "Harika röveşata", "Ustalık dolu bir vuruş" yorumları yapıldı. Rodallega'nın milli takım için düşünülebileceği belirtildi.

Editör: Haber Merkezi