Trabzonspor'da teknik direktör Ünal Karaman düzenlediği basın toplantısında açıklamalarda bulunurken transferi gerçekleşmeyen Damien Da Silva hakkında da konuştu.

Karaman, Da Silva'nın düşünülen isimlerden biri olduğunu kaydederek, "Trabzonspor herkesin yönlendireceği bir takım değil. İstekler bir türlü bitmiyor. Umarım Trabzonspor'un ciddiyetini bütün insanlar menajerler adam getirenler götürenler ve spor kamuoyu anlayacaktır. Trabzonspor'un yakın gelecekte oluşturacağı şey sözün namus addedilecek ve gelen oyuncular da bun namusu sahiplenecek oyuncular olacaktır. 

Da Silva da 2-3 gün şehri görüp kararımı bildireceğim dedi.. Neticede Da Silva geldi gitti olmadı bunlara çok takılmamak lazım sonuçta profesyonel bir oyuncu. Bütçe konusunda da çok takılmamak gerek. Sizin bildiğiniz bütçe rakamına ben hakim değilim. Oyuncuları ince eleyip sık dokuyoruz. Bugün 50 kuruşa alalım derken yarın 60 kuruş olabiliyor veya farklı aracılar devreye giriyor. Bizim durduğumuz yerin gerçekliği ve doğruluğuna kim ben varım diye gelecekse biz onlarla yürüyeceğiz. Biz kimsenin süründüreceği bir kulüp ve insan olmayız, olmayacağız." ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi