"Türkiye'nin her yerinden taraftar gelmiş. Yurt dışından da birçok taraftarımız geldi. Dün itibariyle tribünlerde bilet bitti. 5 yıl sonra ilk defa böyle bir tablo var. 

Koltukları temizleme videosu için: "Biz kulüp olarak spor adına iyi şeylere imza atmak için sık sık konuşuyoruz. Spor, cazibesi olan milyonlara ulaşan bir alan. Buradan iyi mesajlar verebilmeliyiz. Yeni statta koltuklara basma işi çok olunca biz de bir videoyla karşılık verdik. Ekip arkadaşlarımı tebrik ediyorum. En çok da şuna mutlu oldum. Kısa süre içerisinde Avrupa'da birçok yere ulaştı o video."

"Bir süreç yönetiyorsunuz. Dar zamanlara baktığınızda işler iyi ya da kötü diyebilirsiniz. Biz ilk devre kötüyüz ama çok iyi oynayıp sonuç alamadığımız maçlar oldu. İlk yarıda o kadar kötü sonuç almasaydık ikinci yarı böyle bir takım çıkmazdı. Son 7-8 hafta inanılmaz arayışa girdik. Neresi eksik nereye takviye yaparız? Biz zor bir süreçten geliyoruz. Sadece ikinci yarıya bakamayız. Biz yönetim olarak bu zor süreçte paniğe kapılıp panikle bir takım kararlar alsaydık belki de ilk yarıdaki gibi sonuçlar alacaktık. Galatasaray ile 120. maça çıkacağız. Bazen onlar kazanmış bazen biz. Baskı olacağını zannetmiyorum. Kırılgan yapımızdan uzaklaştık.

Editör: Haber Merkezi