İLK ALDIĞI 3 OYUNCUYU DA BEDAVA GÖNDERDİ

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta’nın transfer ettiği ve yüksek bedeller ödediği oyuncuları elden çıkarma konusunda İbrahim Hacıosmanoğlu’nu  bile aştığı dikkatlerden kaçmıyor. Usta göreve geldiğinde ara transferde pilot takımdan Serge Akakpo, Akhisar’dan Güray Vural, Gaziantepspor’dan da Muhammet Demir’i transfer etmişti. Bu futbolculardan Güray Vural geçen sezon başında Kayserispor’a düşük bir bedelle satılırken, Akakpo’nun da sözleşmesi feshedilmişti. Muhammet Demir önce kiralık olarak eski takımı Gaziantepspor’a gönderildi, sonra da sözleşmesi karşılıklı anlaşma ile feshedildi.

KORELİ GİTTİ, İBANEZ  DİRENİYOR

Usta başkanlığındaki yönetim geçen sezonun başında Porto’dan 1 milyon Euro’ya  Güney Korali  Jun Suk’u tiralamıştı.  Fakat bu oyuncuya ancak devre arasına kadar dayanabildiler ve onu da üste para vererek geri göndermek zorunda kaldılar. Rusya’nın Zenit kulübünden bedelsiz olarak alınan Ramil Seydaev’i de devre arasında kiralık olarak Zlina’ya gönderildi  ve her ay bu isim için 10 bin Euro ödemek zorunda kalındı.  Bu dönem ise  Luis İbanez’i gönderme kararı aldılar. Ancak kampa bile götürülmeyen Arjantinli  solbekin  henüz kulüp bulması mümkün olmadı.

Öte yandan  transferi büyük başarıymış gibi lanse edilen  Nijeryalı orta saha oyuncusu Ogenyi  Onazi ile de yolların ayrılması için büyük çaba gösteriliyor ancak bu isim Çin’e gitmeyi henüz kabul etmediği için zorunluluktan kampta yer alıyor. Yine Usta ve ekibi tarafından transferi yapılan Hugo Rodallega’nin da gitmesi ve yeni bir forvet alınması gündeme geldi ama bu istek de hala gerçekleşmedi.  Böylece Usta   ve ekibi de  transfer konusunda ne kadar yetersiz olduğunu gösterirken, yüksek maliyetle  alınan  oyunculardan önemli bir bölümünü gönderirken, kulübü de ekonomik zarara uğratmaktan geri durmadı.

Karadenizde sonnokta özel haber

Editör: Haber Merkezi